Even voorstellen

Mijn naam is Annemieke Elfring. Sinds 1986 ben ik gediplomeerd sportlerares en in het bezit van het C.I.O.S diploma. Doordat ik al ruim 30 jaar in het sportvak zit, is het les/leiding geven voor mij gebleken, een bijzondere prettige manier om samen voor en met mensen te werken die enthousiast zijn voor sport en bewegen! Het geven van zwemlessen aan baby's peuters en kleuters (kijk daarvoor bij de babyzwemmen site), 55 fit en seniorensport, pilates zijn ook taken die wekelijks tot mijn werkzaamheden behoren. Het diploma E.H.B.O. en REANIMATIE /AED zijn ook in mijn bezit en geregeld blijf ik deze vaardigheden oefenen om zo de diploma's geldig en actueel te houden.

In oktober 2004 heb ik de opleiding voor Nordic walking lerares in IJmuiden gevolgd. Deze INWA (International Nordic Walking Federation) opleiding heb ik met succes afgesloten en sindsdien geef ik cursussen, begeleid ik traingsgroepen, verzorg clinics en demolessen voor o.a bedrijven, instellingen, clubs en verenigingen.

 

Ook heb ik de diploma's voor het geven van sportief wandelen. Mijn licentie, die ik steeds actueel houd, en mijn achtergrond als sportlerares, zorgen voor een ervaren kijk op verantwoord bewegen tijdens deze populaire buitensport.