Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/elfrtnl1/domains/elfringsport.nl/public_html/nordicwalking/includes/menu.inc).

Even voorstellen

Mijn naam is Annemieke Elfring. Sinds 1986 ben ik gediplomeerd sportlerares en in het bezit van het C.I.O.S diploma. Doordat ik al ruim 33 jaar in het sportvak zit, is het les/leiding geven voor mij gebleken, een bijzondere prettige manier om samen voor en met mensen te werken die enthousiast zijn voor sport en bewegen! Het geven van zwemlessen aan baby's peuters en kleuters (kijk daarvoor bij de babyzwemmen site), 55 fit en seniorensport, pilates zijn ook taken die wekelijks tot mijn werkzaamheden behoren. Het diploma E.H.B.O. en REANIMATIE /AED zijn ook in mijn bezit .

In oktober 2004 heb ik de opleiding voor Nordic walking lerares in IJmuiden gevolgd. Deze INWA (International Nordic Walking Federation) opleiding heb ik met succes afgesloten en sindsdien geef ik cursussen  en begeleid ik traingsgroepen.

 

Ook heb ik de diploma's voor het geven van sportief wandelen. Mijn licentie, die ik steeds actueel houd, en mijn achtergrond als sportlerares, zorgen voor een ervaren kijk op verantwoord bewegen tijdens deze populaire buitensport.